Курс за спелеолога приправника

Планинарски савез Београда, НАУТСОС, ПКАС и Спелеолошка секција ПД Авала, организују и реализују у 2023. години Курс за спелеолога приправника.

Све информације можете добити на телефон или маил са плаката или на тел/viber/whatsApp

0604486611

Начелник СОПСБ

Милорад Марковић